luni, 26 ianuarie 2009

Putem definii iubirea?


Oare ce este iubirea? Putem sa o definim, sau fiecare o defineste asa cum o intelege, o percepe.
Este o lacrima pierduta in labirintul uitarii, este ceea ce trece dincolo de moarte si de vazduhul cu stele... Am fost creati prin iubire si din iubire, dar cu toate astea nu stim sa ne-o insusim, dar si mai trist sa o daruim... Iubirea este natura care ne inconjoara, care ne sopteste neincetat prin murmurul apei cristaline, prin fosnetul frunzelor uscate si intristate de venirea iernii, prin ciripitul cristalin al pasarelelor, prin fosnetul suspinelor noastre, care se contopeste in inima noastra... Este o perla pretioasa care nu a fost inca descoperita, un taram pe care navigam uitand pentru ce existam...Iubirea este cel mai de pret dar care ne-a fost daruit...deci invata sa iubesti ca sa sti sa pretuiesti...Fiecare din noi iubim prin felul nostru unic, indiferent sub ce forma sau pe cine, importand fiind sa stim cum, cand si cui sa o daruim...iubirea nu este conditionata, nu are orgoli...iar ca sa primim iubire trebuie sa o daruim...cu toate ca iubirea imbraca multiple forme... In concluzie iubirea nu are definitie, este doar ceea ce simti...

4 comentarii:

  1. iubirea....hmmmm....io vreau sa o descopar altfel decat am descoperit-o pana acum...

    RăspundețiȘtergere
  2. In definitiv, ce e dragostea decat o taina pe care o ascund indragostitii si o poarta in umbra, de frica luminii? Pasiunile fug de lumina - lumina le omoara. Indata ce taina se da pe fata, dragostea vestejeste, isi pierde fragezimea, vraja, devine ceva obisnuit, de toate zilele

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubirea este forta de a iubi pe cineva care te uraste.A darui iubire unui ce te iubeste si el ar fi doar pur egoism

    RăspundețiȘtergere
  4. Definitia iubirii

    In DEX iubirea este definitã cam asa: faptul de a se iubi, sentiment de dragoste pentru o persoanã de sex opus, relatie de dragoste; sentiment de afectiune pentru cineva.
    Pentru fiecare om inseamnã ceva, fiecare om are o definitie proprie pentru acest cuvant.
    Orice poveste de dragoste trebuie “gustatã” din plin indiferent unde o afli: intr-o carte, intr-un film, intr-o poezie, intr-un cantec iar cel mai bine e cand o gãsesti in realitate. In acest timp pare ca e mai convenabil sa iti cunosti interesul si sa ai grija de binele tau. Nu e chiar asa…nu banii aduc fericirea, nici luxul, nici celebritatea.Iubirea are multe sensuri, insa le vei gasi numai daca vei cauta adanc in sufletul tau.
    Am auzit multe despre iubire. Aici tine de cum o concepe fiecare. Mi s-a spus ca iubirea e ca o roata de masina si anume fara colturi - adica poti alerga in bratele cui vrei fara a avea remuscari.
    Dragostea este ceea ce-i face pe oameni sa creada ca sunt frumosi cand nimeni altul nu-I vede astfel.
    Dragostea este lucrul acela intangibil care ne face multumiti cu ceea ce avem si nemultumiti de ceea ce suntem.

    RăspundețiȘtergere